Οι μαθητές της Γ΄ Τάξης της Ειδικότητας της Πληροφορικής, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές πληροφορικής του σχολείου μας, πραγματοποίησαν στις 24/11/2023, διδακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας πληροφορικής “Conceptuion Consulting Engineering Solutions – CCES”.

Τους μαθητές υποδέχθηκε ο CEO της “CCES”, κ. Μπακάλβασης Δημήτρης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά ο οποίος τους παρουσίασε το προφίλ της εταιρείας που ειδικεύεται στην παροχή λύσεων πληροφορικής στον κλάδο των μεταλλικών κατασκευών και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης, ανέλυσε στους μαθητές τον τρόπο λειτουργίας της “CCES”, τις συνεργασίες που έχει συνάψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και τα project που υλοποιεί αυτή την περίοδο.

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να τους μιλήσει για τις περιζήτητες επιστημονικές ειδικότητες στο χώρο των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς τους ορίζοντες και θέτοντας τους μαθητές στο επίκεντρο ενός κλάδου ο οποίος αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς καθώς και για τις δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας που προσφέρονται στο χώρο της Πληροφορικής.



https://www.cces.gr/el/home-gr/